Eventfotografering
Fotografen siger

Eventfotografering

Som eventfotograf besøger jeg mange forskellige typer af events:

Ridesport, hvor jeg igennem mine mange år som aktiv rytter og hesteejer har oparbejdet stort kendskab til, hvordan hesten gør sig bedst foran kameraet.

Anden sport såsom folkedans, hundevæddeløb, hundeudstilling, BMX, fodbold, håndbold mv.

Åbent hus arrangementer, træf (viking, biler mv.), rovfugleshow, udstillinger, cirkusforestillinger og meget andet.

Jeg kommer gerne som fotograf for den enkelte deltager for at sikre gode billeder for dig/jer, eller for arrangøren for at sikre gode billeder fra dagen og af deltagerne generelt.

Som fotograf på en sådan dag, er jeg diskret, og arbejder ud fra den dokumentariske tilgang – en slags “fluen-på-væggen”.  Jeg fanger øjeblikket i stedet for at skabe det. Jeg har dog ikke problemer med at træde i karakter, hvis det er påkrævet, for at skabe det gode billede til dig. Igennem det dokumentariske udgangspunkt i virkeligheden, ønsker jeg at skabe billeder, der er ægte og ærlige i udtryk og fortælling.

Efter fotograferingen er det muligt, at få adgang til billederne via. et online galleri med eller uden kodeord. Her kan du i ro og mag udvælge de billeder, som du ønsker, når du har tid til det.

Alle billeder bliver efterbehandlet i professionelt billedbehandlingsprogram, så du sikres det bedste resultat. Du kan altså ikke købe “rå-filen”, men køber altid det færdigredigerede billede. Billederne kan leveres digitalt eller printet på forskellige materialer.

Dine billeder kan leveres i sort/hvid, sepia eller duotone m.m., alt afhængig af, hvad du ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *