Fotografering af landbrugsdyr
Fotografen siger

Fotografering af landbrugsdyr

Fotografering af landbrugs- og produktionsdyr sker oftest, når jeg ser dem ude på marken eller ved forskellige offentlige arrangementer såsom åbent hus eller dyrskuer. Enkelte gang har jeg været inviteret i staldene med det formål at fotografere dyrene.

Med et dokumentarisk udgangspunkt fotograferer jeg dyrene på mark og i stald. Det kan handle om fotografering af produktionen generelt med f.eks. stemningsbilleder af dyrene, eller det han handle om fotografering af bestemt del af produktionen f.eks. malkning eller måske en gris, der farer. Det er dog dyrene, der i fokus, og mennesket vil have en birolle i fotograferingen.

Jeg kan også følge med på dyrskue, for at fotografere netop dine dyr, når de vises frem foran dommeren samt stemningsbilleder i løbet af dagen.

Alle billeder bliver efterbehandlet i professionelt billedbehandlingsprogram, så du sikres det bedste resultat. Du kan altså ikke købe “rå-filen”, men køber altid det færdigredigerede billede. Billederne kan leveres digitalt eller printet på forskellige materialer.

Dine billeder kan leveres i sort/hvid, sepia eller duotone m.m., alt afhængig af, hvad du ønsker.

Du kan se billeder i albummet “Fotografering af landbrugsdyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *