Naturfotografering
Fotografen siger

Naturfotografering

Jeg finder min indre stilhed og ro, når jeg opholder mig i naturen. Det handler ikke om at få det perfekte billede af et dyr eller en blomst, men mere om at fange den unikke stemning eller følelse, som jeg oplever ude i naturen.

Jeg nyder at tage billeder ude i naturen, både af landskaber, flora, fauna og havens blomster. Indtil videre har jeg primært fotograferet i Danmarks smukke natur, og i de danske haver. Jeg kan godt lide at se og fotografere de imponerende landskaber, som der ses rundt omkring. Der er dog også noget smukt i detaljen – det at gå helt tæt på, opdage og fotografere strukturer, former mv. er fascinerende.

Det spændende ved at fotografere de vilde dyr, er selve jagten. De skal opdages, og så skal jeg jo også tæt på. Jeg skal kende til dyret, og dets rutiner. Hvornår er det fremme på en bestemt lokation. Hvor skal jeg være i forhold til lyset, og jeg skal også holde mig skjult for dyret, da det ikke er helt så sjovt at fotografere dyrets bagdel, mens det er på vej væk i fuld flugt.

Det er muligt at købe mine billeder fra dette album “Naturfotografering“. Billederne kan bruges både privat og kommercielt, så kontakt mig for at høre nærmere ang. brug og pris.

Alle billeder bliver efterbehandlet i professionelt billedbehandlingsprogram, så du sikres det bedste resultat. Du kan altså ikke købe “rå-filen”, men køber altid det færdigredigerede billede. Billederne kan leveres digitalt eller printet på forskellige materialer.

Billederne kan leveres i sort/hvid, sepia eller duotone m.m., alt afhængig af, hvad du ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *