Blog

Fra fotografen

Hver fugl synger med sit næb…

… og hver fotograf må vælge sin vej, og jeg har nu valgt min. Jeg har i en periode haft hjemmesiden lukket pga. ændringer – både visuelt, men også i mit generelle arbejde. Jeg vil fra nu af fokusere endnu mere på dyrefotografering, og knap så meget på fotograferingen af mennesker. Portrætfotografering af mennesker vilFortsæt med at læse “Hver fugl synger med sit næb…”

Landskabsfotografering Naturfotografering

En smuk solnedgang

Dette billede har ventet på mig i ca. 2 år. Det blev lagt i gemmerne, da det ikke sagde mig noget dengang. Men ved en gennemgang af mine billeder for nyligt, opdagede jeg det pludselig igen, for ikke nok med, at billedet var gemt – det var også glemt. Det er sjovt, hvordan et billedeFortsæt med at læse “En smuk solnedgang”

Dyrefotografering Hestefotografering

Den dejligste Sedoj

Min dejlige hest igennem snart 16 år måtte igen stå model. Mange andre fotografer har gjort det længe, men nu blev der så tid til, at jeg kunne springe ud i fotografering med sort baggrund – altså Lowkey fotografering. Han kom med over i ridehallen, og så var det lige tid til en lille hurtigFortsæt med at læse “Den dejligste Sedoj”

Fyrværkerifotografering

Godt nytår 2016/2017

Hvitfeldt Foto ønsker alle læsere, seere, tidligere, nuværende og kommende kunder et rigtig godt nytår. Aftenen blev fejret sammen med familien, men jeg var selvfølgelig ude med kameraet, da klokken slog tolv. Det var min 6 årige datter faktisk også. Der blev slet ikke fyret så meget af, som der plejer her i villakvarteret iFortsæt med at læse “Godt nytår 2016/2017”

Dyrefotografering Eventfotografering Hestearrangementer Hestefotografering

Danmarks Cup for pony 2016

Den 10. og 11. september pakkede jeg kameraet og min datter, og drog mod Randers for at komme frem til Kallehavegård. Her var der nemlig Danmarks Cup for ponyer. Vejret var rigtig godt om lørdagen, men om søndagen var det vist mest af alt regnen, der vandt den kamp. Ponyerne og deres ryttere kunne dogFortsæt med at læse “Danmarks Cup for pony 2016”

Dyrefotografering Eventfotografering Hundearrangementer Hundefotografering

Hundevæddeløb den 13. august 2016

I dag var der CGRC Euro Derby finaler på Midtjysk Greyhound Stadion, som næsten ligger i vores baghave – det kræver i hvert fald ikke mere end 10 min. på cyklen højst, før end vi kan være plandt publikum.  Min datter og jeg er ofte afsted for at se disse løb. I dag havde jegFortsæt med at læse “Hundevæddeløb den 13. august 2016”

Dyrefotografering Eventfotografering Hundearrangementer Hundefotografering

Hundevæddeløb den 10. august 2016

I dag tog vi på Midtjysk Greyhound Stadion, og nød synet af de hurtige greyhounds og whippets, der med ynde løb banen rundt efter haren. Det var som altid hyggeligt på “hundebanen” i Bjerringbro, og det er helt klart god underholdning for både store og små… Min datter og jeg tager ofte afsted på løbsdagene forFortsæt med at læse “Hundevæddeløb den 10. august 2016”

Dyrefotografering Eventfotografering Hundearrangementer Hundefotografering

Hundevæddeløb den 29. maj 2016

I dag tog vi på Midtjysk Greyhound Stadion. Jeg havde kameraet med i tasken, og min datter havde sin veninde i hånden. Vi skulle sammen hen og se de hurtige greyhounds og whippets, som  deltager i denne løbsdag. Som altid er stemningen i top her, og de altid venlige hundeejere viser gerne deres hunde frem,Fortsæt med at læse “Hundevæddeløb den 29. maj 2016”

Bilfotografering

Wrom, Wrom…

… siger den sorte Continental mens de 8 cylindre tøffer derudaf… Fotografen her ved intet om biler, udover at de har 4 hjul, gerne med dæk på, nogle døre, et rat, nogle pedaler, og så en motor til at gøre det hele meget nemmere… Det er første gang, at jeg fotografere en bil. Og så erFortsæt med at læse “Wrom, Wrom…”

Fyrværkerifotografering

Godt nytår 2015/2016

Hvitfeldt Foto ønsker alle læsere, seere, tidligere, nuværende og kommende kunder et rigtig godt nytår. Så er der gået et år mere, og tiden går jo uendelig stærkt. Øjeblikkene flyver afsted, og bliver snart et glædeligt minde. Aftenen blev fejret sammen med familien, men kl. 12, gik jeg ud med kameraet, for at fange billederFortsæt med at læse “Godt nytår 2015/2016”